Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tрибинa ,,Разбијање митова у ИТ индустрији” у зајечарској библиотеци

April 18 8:00 am - April 24 5:00 pm

Матична библиотека ,,Светозар Марковић” у Зајечару Вас позива на трибину Дигиталне буне, формиране од стручног тима програмерске фирме NextBlink.

NextBlink je канадско-српска компанија са седиштем у Тимочкој Крајини. Дуги низ година  помаже својим клијентима да унапреде  пословање. Ова компанија ствара ИТ решења која унапређују пословне процесе, штеде ресурсе и значајно подижу ефикасност у раду. Стратешки је сарадник Факултета организационих наука. Између осталог, успешно је реализовала пројекте у области канадског здравства, као и у домену онлајн-куповине, пратећи последње трендове у раду са модерним технологијама.

Жеља и намера запослених у NextBlinku јесте да се унапреди информатичка писменост и предузетништво у Тимочкој Крајини. Дигитална буна је иницијатива за покретање Регионалног стартап центра у Зајечару.

На иницијативу Дигиталне буне, а у организацији Матичне библиотеке ,,Светозар Марковић”, одржаће се трибина под називом ,,Разбијање митова у ИТ индустрији”. Трибина је намењена ученицима Гимназије и Техничке школе ИТ смера, као и свим заинтересованима за тему.

 

Позивамо вас у Читалиште ваше библиотеке у среду, 24. априла од 17 сати. Чекамо вас!

Учесници:

– UI/UX Designer (Марко Станојев)

– Business Analyst (Владимир Станојевић)

– Quality Assurance – QA Tester  (Ана Огњановић)

– Team Lead, Full Stack Developer (Немања Матић)

– Project Manager (Стефан Костић)

Details

Start:
April 18 8:00 am
End:
April 24 5:00 pm