Loading Events

« All Events

Новогодишња представа „Где нестадоше пахуље?” у организацији Библиотеке

December 28, 2023 8:00 am - October 28, 2024 5:00 pm

У препуној сали Центра за културу у Котлујевцу, синоћ је одиграна новогодишња представа за децу, “Где нестадоше пахуље”, по идеји библиотекарке Сузане Маринковић, по тексту професора Стевана Јовановића, у извођењу Драмске дружине ОШ ,,Десанка Максимовић “, у организацији Матичне библиотеке “Светозар Марковић” Зајечар.


Речима:”Била једном једна Зима”, на сцени су се смењивали Деда Мраз, Чаробне Пахуље, Рудолф, Патуљци, Снежни лекар, Џин Црни Дим, Магичне грудве, који су на интересантан и духовит начин дали одговор на питање ко је крив и зашто више нема снега. Публика је талентоване ђаке наградила громогласним аплаузом као и идеју да се на оригиналан и несвакидашњи начин скрене пажња и пробуди еколошка свест код људи.
У представи су учествовали: Јанко Бузаџин, Даница Вељковић, Андрија Младеновић, Јован Петковић, Павле Стојановић, Лана Вучковић, Коста Тошић, Ива Милојковић, Нина Миливојевић, Јаков Живковић, Ђорђе Киров, Никола Милановић, Лазар Савић, Александар Станић, Ален Станојевић, Његош Вучковић, Наталија Дачић, Калина Ранковић, Милена Цветковић, Богдан Стојковић.
Режија: Стеван Јовановић и Бранкица Потић
Мајстор тона: Вукан Милутиновић
Костимограф: Бранкица Потић и Стеван Јовановић

Details

Start:
December 28, 2023 8:00 am
End:
October 28 5:00 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *